Ons Team

Het team van Huisartsenpraktijk de Haas zet zich elke dag in om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij uw gezondheid. Wij hebben een goede samenwerking met verschillende zorginstellingen in de regio. We bieden huisartsgeneeskunde vanuit een persoonlijke benadering met extra aandacht voor leefstijl en preventie met de antroposofie als inspiratiebron.

Wij stellen ons graag aan u voor!
Lous de Haas

Lous de Haas

Huisarts en praktijkhouder

Sinds januari 2020 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk de Haas, hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt als zelfstandig huisarts in de regio. Ik zie mijzelf als een betrokken huisarts met een breed interessegebied en speciale affiniteit met leefstijl en preventie. Een aantal jaar geleden ben ik de opleiding voor antroposofisch arts gestart, de antroposofie past erg goed binnen mijn visie op de mens in samenhang met zijn omgeving en is hierdoor een mooie aanvulling op de huisartsgeneeskunde.
Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, tuinieren, hardlopen, en muziek maken.

Isabelle van der Veen

Isabelle van der Veen

Waarnemend huisarts | donderdag

Mijn naam is Isabelle van der Veen en sinds 2010 werk ik als huisarts. Ik werk op de donderdag als huisarts bij huisartsenpraktijk de Haas en daarnaast ben ik werkzaam als acupuncturist. Het mooiste vind ik om in mijn werk als huisarts vanuit verschillende invalshoeken te kijken hoe ik iemand het beste zou kunnen helpen en wat het beste past. Ik woon in Bergen met mijn gezin waar ik geniet van de natuur, yoga en fotograferen. Ook ga ik graag op reis.

Nazifa Hanbali

Praktijkassistente

Mijn naam is Nazifa Hanbali. Ik werk al meer dan tien jaar als praktijkassistente. In huisartspraktijk de Haas werk ik op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag. Ik doe mijn werk met veel passie, liefde en plezier en ik hecht veel waarde aan (persoonlijk) contact met de patiënten. Het leukste van dit vak is voor mij dat iedere dag anders is en dat je ook moet kunnen improviseren omdat de dag soms anders loopt dan gepland. In mijn vrije tijd staan mijn drie kinderen momenteel voorop!

Kirsten Belleman

Praktijkassistente

Mijn naam is Kisten Belleman en ik werk al ruim 8 jaar als praktijkassistente in deze praktijk. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn werk is elke dag anders en maakt het zo leuk door het contact met allerlei verschillende mensen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, naar een concert of de bioscoop te gaan en ik fotografeer graag.

Amber Kortekaas

Praktijkassistente

Mijn naam is Amber Kortekaas. Sinds juli 2019 ben ik werkzaam binnen deze praktijk als praktijkassistent op maandag, woensdagmiddag en vrijdag. Hiervoor heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen in onder andere het Noord West ziekenhuis op de polikliniek kindergeneeskunde en in verschillende huisartsenpraktijken in de kop van Noord Holland. Het (persoonlijke) contact met de patiënten en de afwisseling in het werk maakt mijn baan leuk. Naast mijn werk doe ik regelmatig leuke dingen met mijn gezin, maak ik muziek en ga regelmatig gezellig winkelen met vriendinnen.

Eva Beentjes

Praktijkondersteuner somatiek

Ik ben Eva Beentjes en werk al een aantal jaar als Praktijkondersteuner (POH) Somatiek op de maandag en donderdag. Ik begeleid patiënten met diabetes type 2, astma/COPD en hart-en vaatziekten. Ik werk hierin altijd samen met de huisarts. Het leukste van mijn werk vind ik het contact met patiënten, en om samen met de patiënten op zoek te gaan naar de beste oplossingen op dat moment.

Nancy Breetveld

Praktijkondersteuner GGZ

Hallo, ik ben Nancy Breetveld, 36 jaar en werkzaam als POH GGZ. POH GGZ staat voor Praktijk Ondersteuner Huisarts, met als aandachtsgebied de Geestelijke GezondheidsZorg. Ik werk op maandag en woensdagochtend bij huisartsenpraktijk de Haas. Ik ondersteun, begeleid en behandel patienten met psychische vragen/klachten. Indien nodig verwijs ik door naar bijvoorbeeld een psycholoog of een GGZ instelling. Het mooiste van mijn werk vind ik het samenwerken met de patiënt om overzicht, inzicht en duidelijkheid te creëren. Ook om echt een luisterend oor te kunnen zijn. In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn aandacht aan mijn gezin, en wandel ik graag in de natuur met onze witte herder. Ontspanning vind ik ook in mountainbiken op het strand.

Paulien Smid

Praktijkmanager

Mijn naam is Paulien Smid, vanaf juli 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager bij verschillende huisartsen in Alkmaar en omgeving. Bij Huisartsenpraktijk de Haas ben ik op maandag werkzaam. Met veel plezier werk ik als praktijkmanager, de diversiteit in de verschillende praktijken en het samenwerken met de collega’s met als doel een goed georganiseerde praktijk te realiseren vind ik erg interessant om te doen. Naast mijn werk vind ik reizen, zeilen en lekker eten erg leuk om te doen!