Ons Team

Wij zetten ons elke dag in om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij uw gezondheid. Wij hebben een goede samenwerking met verschillende zorginstellingen in de regio. We bieden huisartsgeneeskunde vanuit een persoonlijke benadering met extra aandacht voor leefstijl en preventie met de antroposofie als inspiratiebron.

Wij stellen ons graag aan u voor!
Lous de Haas

Lous de Haas

Huisarts en praktijkhouder

Big nr: 79911074601

Sinds januari 2020 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk de Haas en Cooks, hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt als zelfstandig huisarts in de regio. Ik zie mijzelf als een betrokken huisarts met een breed interessegebied en speciale affiniteit met leefstijl en preventie. Naast huisarts ben ik tevens afgestudeerd als antroposofisch arts. De antroposofie past erg goed binnen mijn visie op de mens in samenhang met zijn omgeving en is hierdoor een mooie aanvulling op de huisartsgeneeskunde.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, tuinieren, hardlopen, en muziek maken.

Naïlya Cooks

Naïlya Cooks

Huisarts en praktijkhouder

Big nr: 19920530501

Na een aantal jaren met vee plezier gewerkt te hebben in die praktijk ben ik per januari 2024 mede praktijkhouder geworden van Huisartsenpraktijk de Haas en Cooks.

Ik vind het belangrijk een goede arts-patiënt relatie op te kunnen bouwen om zo samen de best passende behandeling te vinden. De wisselende klachten, diversiteit in patiënten, acute zorg en kleine chirurgische ingrepen houden het vak voor mij uitdagend en leuk.
Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn familie, ga ik graag op vakantie naar de zon en geniet ik ervan om piano te spelen.

Cindy Beerse-Lute

Cindy Beerse-Lute

Praktijkmanager

Ik ben Cindy Beerse-Lute en werk sinds september 2021 als praktijkmanager in deze praktijk. Ik werk voornamelijk achter de schermen. Als praktijkmanager is het mijn taak om de praktijkhoudend huisarts te ondersteunen bij het organiseren en managen van de praktijk.

Kirsten Belleman

Kirsten Belleman

Coördinerend assistente en praktijkondersteuner somatiek i.o

Ik ben Kirsten, wellicht dat de meeste van u mij kennen als doktersassistente.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als doktersassistente en vond het tijd voor iets anders erbij.
Daarom ben ik per september ’23 begonnen met de opleiding tot praktijkondersteuner.
U zult mij dan ook in deze hoedanigheid tegen komen in de praktijk.
Op de achtergrond zal ik doktersassistente taken blijven doen en daarnaast zult u mij dus zien als de nieuwe praktijkondersteuner.

Ik heb er zin in!

Bo Blaauw

Bo Blaauw

Praktijkassistente

Mijn naam is Bo Lisa Blaauw. Ik ben in 2019 afgestudeerd als doktersassistente in Alkmaar en sinds 2020 werkzaam in de praktijk.

De verschillende werkzaamheden en het persoonlijke contact met de patiënten binnen de praktijk spreken mij erg aan. Hierdoor is namelijk geen dag hetzelfde en dus zeer gevarieerd. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen in de natuur, fotograferen, drankje drinken met vrienden en vriendinnen, een boek lezen en sporten.

Céline van den Heuvel

Céline van den Heuvel

Praktijkassistente

Mijn naam is Céline van den Heuvel.

Na ervaring in de zorg te hebben opgedaan besloot ik mijn diploma tot doktersassistente te willen halen.
De afwisselende werkzaamheden en de sociale aspecten spreken mij erg aan, daarnaast is deze baan prima te combineren met mijn gezin.

Ik besteed graag mijn tijd aan mijn kinderen, familie en vrienden, ook geniet ik van een wandeling met mijn hond, van een goed boek, het bezoeken van een mooie stad en heerlijk uit eten gaan.

Mijn werkdagen zijn de dinsdag, woensdag en donderdag.

Chantal Dubois

Chantal Dubois

Praktijkassistente in opleiding

Mijn naam is Chantal Dubois. Ik zal het team van Huisartsenpraktijk de Haas en Cooks komen versterken als doktersassistente in opleiding. Ik zal 2,5 dag per week werkzaam zijn in de praktijk en daarnaast ook 1 dag in de week scholing volgen in Amsterdam. Op deze manier creëer ik een mooie balans, met werk, opleiding en mijn gezin.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest als verzorgende IG bij een zorginstelling. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten en hou ik van gezellige avonden met mijn gezin en vrienden. Tot ziens in de praktijk.

Jaime de Smet

Jaime de Smet

Praktijkassistent in opleiding

Mijn naam is Jaime de Smet, Doktersassistent in opleiding.
Deze opleiding volg ik aan het Roc in Amsterdam. Hiervoor altijd gewerkt als verpleger in de ouderenzorg.

In mijn vrije tijd reis ik de wereld rond, ben ik graag bij mijn familie en vrienden, ga ik graag een hapje eten, houd ik van bordspellen en bezoek ik regelmatig de bioscoop en ben ik 3 dagen per week in de sportschool te vinden.

Susanne Peters

Susanne Peters

Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Susanne Peters. Ik ben werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ik werk op de maandag en de woensdag bij deze praktijk.

Patiënten kunnen bij mij terecht wanneer ze vastlopen of last hebben van psychische klachten. Middels individuele gesprekken proberen we erachter te komen waar behoefte aan is en bied ik ondersteuning, begeleiding of korte behandeling.