Ons Team

Wij zetten ons elke dag in om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij uw gezondheid. Wij hebben een goede samenwerking met verschillende zorginstellingen in de regio. We bieden huisartsgeneeskunde vanuit een persoonlijke benadering met extra aandacht voor leefstijl en preventie met de antroposofie als inspiratiebron.

Wij stellen ons graag aan u voor!
Lous de Haas

Lous de Haas

Huisarts en praktijkhouder

Big nr: 79911074601

Sinds januari 2020 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk de Haas, hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt als zelfstandig huisarts in de regio. Ik zie mijzelf als een betrokken huisarts met een breed interessegebied en speciale affiniteit met leefstijl en preventie. Een aantal jaar geleden ben ik de opleiding voor antroposofisch arts gestart, de antroposofie past erg goed binnen mijn visie op de mens in samenhang met zijn omgeving en is hierdoor een mooie aanvulling op de huisartsgeneeskunde.
Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, tuinieren, hardlopen, en muziek maken.

Naïlya Cooks

Naïlya Cooks

Waarnemend huisarts | dinsdag - donderdag -vrijdag

Big nr: 19920530501

Mijn naam is Naïlya Cooks en werk ik met veel plezier als huisarts in praktijk de Haas. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik vind het belangrijk een goede arts-patiënt relatie op te kunnen bouwen om zo samen de best passende behandeling te vinden. De wisselende klachten, diversiteit in patiënten, acute zorg en kleine chirurgische ingrepen houden het vak voor mij uitdagend en leuk.
Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn familie, ga ik graag op vakantie naar de zon en geniet ik ervan om piano te spelen.

Kirsten Belleman

Kirsten Belleman

Praktijkassistente

Mijn naam is Kisten Belleman en ik werk sinds 2011 als praktijkassistente in deze praktijk. Mijn werk is elke dag anders en maakt het zo leuk door het contact met allerlei verschillende mensen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, naar een concert of de bioscoop te gaan en ik fotografeer graag.

Nazifa Hanbali

Nazifa Hanbali

Praktijkassistente

Mijn naam is Nazifa Hanbali. Ik werk al meer dan tien jaar als praktijkassistente. Ik doe mijn werk met veel passie, liefde en plezier en ik hecht veel waarde aan (persoonlijk) contact met de patiënten. Het leukste van dit vak is voor mij dat iedere dag anders is en dat je ook moet kunnen improviseren omdat de dag soms anders loopt dan gepland. In mijn vrije tijd staan mijn drie kinderen momenteel voorop!

Bo Blaauw

Bo Blaauw

Praktijkassistente

Mijn naam is Bo Lisa Blaauw. Ik ben in 2019 ben ik afgestudeerd als doktersassistente in Alkmaar en sinds 2020 werkzaam in de praktijk.
De verschillende werkzaamheden en het persoonlijke contact met de patiënten binnen de praktijk spreken mij erg aan. Hierdoor is namelijk geen dag hetzelfde en dus zeer gevarieerd. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen in de natuur, fotograferen, drankje drinken met vrienden en vriendinnen, een boek lezen en sporten.

Eva Beentjes

Praktijkondersteuner somatiek

Ik ben Eva Beentjes en werk al een aantal jaar als Praktijkondersteuner (POH) Somatiek op de maandag en donderdag. Ik begeleid patiënten met diabetes type 2, astma/COPD en hart-en vaatziekten. Ik werk hierin altijd samen met de huisarts. Het leukste van mijn werk vind ik het contact met patiënten, en om samen met de patiënten op zoek te gaan naar de beste oplossingen op dat moment.

Nancy Breetveld

Nancy Breetveld

Praktijkondersteuner GGZ

Hallo, ik ben Nancy Breetveld en werkzaam als POH GGZ. POH GGZ staat voor Praktijk Ondersteuner Huisarts, met als aandachtsgebied de Geestelijke GezondheidsZorg. Ik werk op maandag en woensdagochtend bij huisartsenpraktijk de Haas. Ik ondersteun, begeleid en behandel patienten met psychische vragen/klachten. Indien nodig verwijs ik door naar bijvoorbeeld een psycholoog of een GGZ instelling. Het mooiste van mijn werk vind ik het samenwerken met de patiënt om overzicht, inzicht en duidelijkheid te creëren. Ook om echt een luisterend oor te kunnen zijn. In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn aandacht aan mijn gezin, en wandel ik graag in de natuur met onze witte herder. Ontspanning vind ik ook in mountainbiken op het strand.

Cindy Beerse-Lute

Cindy Beerse-Lute

Praktijkmanager

Ik ben Cindy Beerse-Lute en werk sinds september 2021 als praktijkmanager in deze praktijk. Ik werk voornamelijk achter de schermen. Als praktijkmanager is het mijn taak om de praktijkhoudend huisarts te ondersteunen bij het organiseren en managen van de praktijk.

Chantal Dubois

Chantal Dubois

Praktijkassistente in opleiding

Mijn naam is Chantal Dubois. Ik zal het team van Huisartsenpraktijk de Haas komen versterken als doktersassistente in opleiding. Ik zal 2,5 dag per week werkzaam zijn in de praktijk en daarnaast ook 1 dag in de week scholing volgen in Amsterdam. Op deze manier creëer ik een mooie balans, met werk, opleiding en mijn gezin.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest als verzorgende IG bij een zorginstelling. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten en hou ik van gezellige avonden met mijn gezin en vrienden. Tot ziens in de praktijk.